top of page
WhatsApp Image 2024-12-05 at 17.00.06.jpeg

Maandmenu
DECEMBER

 

-----Voor-----

​

Zacht gegaarde kabeljauwfilet

met zeekraal en saffraan saus

of

Romige bosuien soep

met crunchy serannoham

​

------Hoofd------

​

Gemarineerde ossenhaas puntjes

met romige paprikasaus​

​

of

Zalm in tomatensaus 

met cherry tomaatjes en groene kruiden

​

​

------Na------

​

Advocaat mousse

met lange vingers en chocolade crumble

​

of

Trifle met appel, caramel en kaneelijs

​

​

​

​

reebiefstukjes-rodeportsaus-shiitakes-oesterzwam-600.jpeg

SEIZOENSPECIAL

Wildgerechten

 

-----Voor-----

 

Peer met parmezaan & hertenham

met pastinaak crème, rode biet en sinaasappeldressing

of

Wildsoep

met paddestoelen en groene kruiden

​

------Hoofd------

​

Hertenbiefstuk

met bijpassende wildgarnituur en rode portsaus​

​

of

Konijnenbout 

met sausje van whiskey en bosbessen

​

​

------Na------

​

Tarte Tatin

van jonagoldappels met kaneelijs en vanillesaus​​

hightea.jpeg

HiGH TEA

Reserveren minimaal twee dagen van te voren

​

Op openingsdagen binnenkomst tussen 12:00 en 13:30

 

U heeft de tafel tot uiterlijk 16:30

​

Indien een van de personen onverwachts verhinderd is, laat dit ons de avond voor uw reservering weten. Anders zijn wij genoodzaakt de gemaakte kosten in rekening te brengen.

bottom of page