Maandmenu
DECEMBER
-----Voor-----
​
Zacht gegaarde kabeljauwfilet
met zeekraal en saffraan saus
of
Romige bosuien soep
met crunchy serannoham
​
------Hoofd------
​
Gemarineerde ossenhaas puntjes
met romige paprikasaus​
​
of
Zalm in tomatensaus
met cherry tomaatjes en groene kruiden
​
​
------Na------
​
Advocaat mousse
met lange vingers en chocolade crumble
​
of
Trifle met appel, caramel en kaneelijs
​
​
​
​
SEIZOENSPECIAL
-----Voor-----
Peer met parmezaan & hertenham
met pastinaak crème, rode biet en sinaasappeldressing
of
Wildsoep
met paddestoelen en groene kruiden
​
------Hoofd------
​
Hertenbiefstuk
met bijpassende wildgarnituur en rode portsaus​
​
of
Konijnenbout
met sausje van whiskey en bosbessen
​
​
------Na------
​
Tarte Tatin
van jonagoldappels met kaneelijs en vanillesaus​​
HiGH TEA
Reserveren minimaal twee dagen van te voren
​
Op openingsdagen binnenkomst tussen 12:00 en 13:30
U heeft de tafel tot uiterlijk 16:30
​
Indien een van de personen onverwachts verhinderd is, laat dit ons de avond voor uw reservering weten. Anders zijn wij genoodzaakt de gemaakte kosten in rekening te brengen.